Aloitan alustamalla

Tässä pieni alustus Valinta -blogin lukijoille.

Olen reilusti ylipainoinen keski-ikäinen nainen, joka on jo jokin aika sitten luopunut kokonaan lihan käytöstä. Virallisesti minusta ja kaltaisistani käytetään kai nimeä ”lakto-ovovegetaristi”, koska syömme maitotuotteita ja kananmunia, mutta emme lihaa.

Ruokavalio ei kuulu itse blogin perusideaan millään tavalla, mutta se tulee näkymään blogin sisällössä niin, ettei blogi välttämättä sovi aivan kaikille. Toki ruokapäiväkirjan seuraaminen onnistuu lihansyöjiltäkin, jos korvaavat esim. raejuuston lihalla, mutta muuten blogi palvelee kaikkein parhaiten niitä, jotka noudattavat jo valmiiksi lihatonta ruokavaliota.

Sisältö

Blogi on sisällöltään painonpudotuspäiväkirja, joka pitää sisällään kaikkea mahdollista, kuten kokeellista ja ei niin kokeellista ruuanlaittoa, ylämäkiä ja alamäkiä, ruokaohjeita, ja monen mielestä ehkä hullultakin kuulostavia testijaksoja, kuten hetimiten alkava sosekuuri, josta kerron seuraavassa päivityksessä.

Lähtökohta ja tavoite

Tällä hetkellä painan 87,1kg ja tavoitteeni on päästä normaalipainoon. Normaalipaino minun tapauksessani taitaa olla jotain 65kg:n kieppeillä. Tätä ruokaseikkailua kömmähdyksineen ja voittoineen ovat tervetulleita seuraamaan kaikki kiinnostuneet. Kommentoidakin saa. Se on jopa suositeltavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.