Painonpudotuksesta hiukan

Nyt on menossa vasta ensimmäinen viikon jakso tätä painonpudotusta. On täysin normaalia, että ihminen on onnensa kukkuloilla ensimmäisellä viikolla, mutta minä olen kyllä jo pudottanut ennen blogin aloittamista ensimmäiset kilot eli käytännössä tämä ei ole ensimmäinen viikkoni.

Lähtöpaino oli niinkin hurja kuin 89,1kg. Pudotin jo aiemmin painon siihen, missä olin ennen tätä blogia eli paino oli 87,1kg. Ensimmäinen virallinen punnitus tulee olemaan 14.5. Silloin nähdään ensimmäisen viikon tulos.

Tavoitteista sen verran, että toivoisin painon alkavan seiskalla ennen ensi kesän sukujuhlaa, joka sijoittuu kesä-heinäkuun vaihteesseen. Ja toivoisin painon alkavan kuutosella ennen joulua 2019. Se olisi itselleni paras joululahja. Lopullinen tavoite on painaa 60kg ennen kesää 2020.

Mitään pikadieettiä en tästä siis kaavaile. Haaveissa on, että noudattaisin nykyistä ruokavaliota loppuelämäni. Sosepäivät saavat toki jäädä historiaan siinä vaiheessa, kun olen saanut painon normaaliksi, mutta muutoin söisin oikein mielelläni nykyiseen tapaan hamaan hautaan saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.